ASD voor Adomi

Inleiding

Adomi vormt samen met ASD voor Adomi hét gereedschap voor iedereen die wil 2D tekenen, 3D-modelleren, of BIMmen.

In onderstaande video ziet u een webinar van november 2014. Productspecialist Klaas-Jan Tol laat hier zien hoe BIMmen, 3D modelleren en 2D technisch detailleren perfect samengaan. Alles in één softwarepakket en zelfs in één model.

Adomi/Arkey met ASD voor Adomi is de meest gebruikte bouwkundige CAD-applicatie in Nederland. Het is dan ook de enige applicatie die naadloos aansluit op de Nederlandse bouw. Modelleren met ASD is snel en efficiënt dankzij de vele routines. De uitgebreide BouwConnect Bibliotheek is onlosmakelijk verbonden aan ASD en voorziet ASD-tekeningen bovendien van intelligente informatie. Daardoor is ASD een integraal ontwerpprogramma, dat voor u de deur opent naar het BIM-tijdperk.


Belangrijkste voordelen:
• tekenroutines voor kozijnen, trappen, schillen en repeterende elementen
• een enorm aantal intelligente bouwdelen (abstract en fabrikantgebonden)
• automatische aansluitdetails, materiaalweergave en informatiescheiding
• koppeling met andere Digitale Huis software: Toetsingsmodules, bestekverwerker Woordpoort, begrotingsprogramma Knaakbaak, relatiebeheer: Droomstroom en de BouwConnect Bibliotheek 

Adomi en ASD
2D, 3D en BIM 
In onderstaande films krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden van ASD voor Arkey/Adomi. Ook ziet u duidelijk wat de meerwaarde is van koppelingen met de BouwConnect Bibliotheek en andere software. 


Webinar Adomi met ASD: Opname van een online live-demonstratie van Adomi, de opvolger van Arkey, met ASD voor Adomi.
      

De Twee Snoeken Postbus 659 5201 AR ’s-Hertogenbosch Telefoon: 073 614 0407 E-mail: verkoop@tweesnoeken.nl